Om oss

MYCKET MER ÄN BARA ETT TRYCKERI

Vår största styrka är teamet och nätverket!
Vi vill hjälpa dig med dina önskemål snabbt, effektivt och med full service.

Om oss

Yakobs Ram & Reklam startades år 2002 som en konstnärshandel och ramverkstad. År 2004 bredda vi våra tjänster genom att köpa in en Roland storformatskrivare.

 

Med åren har firman utvecklats till ett modernt reklamföretag som producerar/marknadsför och säljer reklamprodukter via order och över disk.

 

Vår maskinpark består av moderna digitala tryckmaskiner. Vilket ger möjligheten att producera korta serier, något som många kunder uppskattar. Företagen som anlitar oss är både små och stora och många har funnits med sedan start.

Miljöpolicy

 

Yakobs Ram & Reklam skall utifrån sina egna förutsättningar och resurser bedriva ett medvetet miljöarbete och bidra till en minskad miljöbelastning i företaget och dess omvärld.

genom att:

 

  • Känna till och följa lagar, förordningar och föreskrifter inom miljöområdet.
  • Vara lyhörd för våra kunders miljökrav, arbeta med källsortering och avfallssortering.
  • I möjligaste mån använda miljövänliga produkter och utrustning samt miljömedvetna leverantörer.
  • Personalen är införstådd med miljöpolicyn och är delaktig i det fortlöpande miljöarbetet.
  • Med övergripande och detaljerade mål, medvetet sträva efter förbättringar för miljön.

Affärsidé

Vi vill erbjuda ett behovsanpassat utbud av produkter och tjänster.

 

Vi har valt att fokusera på fyra kärnvärden. I allt vi gör vill vi vara professionella, innovativa, miljötänkande och serviceinriktade. Det är ett ständigt arbete att leva upp till dessa fyra ord, men vi är övertygade om att det hjälpt oss till framgång.

Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Hör av dig och få en offert redan idag!

 

Hur vi jobbar

Vi är ett företag med god och stark sammanhållning där vi tillsammans med dig som kund arbetar hårt för att hitta de lösningar som är rätt för var och en och som fungerar i sitt sammanhang. Hos oss bollas alltid nya, roliga, spännande och innovativa idéer, allt för att hitta kreativa lösningar och ta till vara på materialens fulla potential! 

 

Till vår hjälp har vi vår erfarenhet och kunskap om olika material, materialkompositioner, trycktekniker och layout. 

 

Vår affärsidé är att erbjuda tjänster och produktion för effektiv kommunikation. Vi har ett stort utbud av produkter och tjänster för att anpassa efter just dina behov, litet som smått. 


Vi är måna om att resultatet ska skapa effekt och underlätta för din vardag. Med kompetens, engagemang och långsiktigt tänk  vill vi kunna erbjuda dig som kund både kvalitet och rätt erbjudande. Vi lyssnar alltid på kundens behov och feedback för att ständigt utvecklas och bli så bra vi kan bli! 

 

Vi är ständigt nyfikna på vad framtiden kan erbjuda av spännande affärsmöjligheter.

Må det vara vid personliga möten, i upphandlingar eller på nätet. Vi finns där du finns och hjälper dig att kommunicera med kunder, anställda och olika intressegrupper.

Vår Filosofi

Vi vill värna om resurser, våra medarbetare, våra leverantörer och våra kunder i varje steg av arbetsprocessen. Detta gör vi genom att föra ett noggrant och effektivt förbättringsarbete och med ett lyhört, ödmjukt och empatiskt förhållningssätt.

 

Vi gör ständigt förbättringar i uppdrag såväl som verksamhet
Vi är samtliga medarbetare måna om att skapa och bibehålla en välkomnande, trivsam och lättsam arbetsmiljö där alla individer möts på ett respektfullt sätt.

 

Vi värdesätter också att tänka kreativt! Vi strävar efter att ligga i framkant i utvecklingen och att upprätta långsiktiga samarbeten som gynnar alla parter.

 

Självklart utför vi också våra uppdrag på elitnivå med hög professionalism och hög servicekänsla!