Ramar

 

En väl vald ram kan lyfta upp och förhöja utseendet på dina favoritbilder och konstverk? En snygg ram är inte bara en praktisk och skyddande lösning för dina bilder, utan kan också bidra till att förstärka deras visuella effekt och ge dem en mer professionell touch. Oavsett om du vill ha en enkel och elegant ram eller en mer påkostad variant med utsmyckningar finns det en mängd olika alternativ att välja mellan. Låt oss utforska världen av ramar och upptäcka hur du kan förvandla dina bilder till något alldeles extra!

 

Ramar

 

Vii ramar in alla slags bilder och målningar, även passepartout.

Vi har en mångfald olika ramar, över 800 sorter i många olika material (även aliminium). Hos oss får du alltid det bästa priserna på ramar.

 

Vi är en av de få tryckerier med egen ramverkstad och snickeri.

Ramverkstaden öppnar upp nya möjligheter för att skapa snabba och ekonomiska lösningar inom efterbehandling av din trycksak.

 

I ramverkstaden tillverkar vi även ramarna som används när vi spänner upp din

canvas som vi tryckt på en äkta canvas.

 

Kom in till butiken så hjälper vi dig välja

en ram som passar din bild.

 


Glasarbeten

 

Olyckor händer lätt och glas är ett skört material. I samband med flytt eller ommöblering är det lätt att tavlors glas går sönder. Om ramen och bilden har klarat sig så räcker det oftast med ett glasbyte.

Kom in till oss med din tavla så hjälper vi dig byta glas!

 


Passepartout

 

En passepartout kan ge dina inramade konstverk en extra touch av elegans och höja deras estetiska värde? Passepartouten, som är en tunn kartongskiva med ett utskuret hål i mitten, fungerar som en ram inuti ramen och ger en snygg kontrast mellan bilden och ramen. Passepartouten skyddar också din konst från direktkontakt med glaset och hjälper till att bibehålla kvaliteten på ditt konstverk under en längre tid.

Visste du till exempel att våra passepartoumaskiner tillhör Europas

absolut modernaste och vi är ensamma i hela Östergötaland med dessa maskiner.